Populární e-shopy v Česku

Ačkoliv některé věci je nejlepší kupovat osobně, vyzkoušet si je, či potěžkat, spoustu věcí můžeme nakoupit z pohodlí domova, aniž bychom se museli vláčet po obchodech. Které to jsou, a jaké e-shopy jsou voleny nejčastěji?

Nákup knih

Ačkoliv už dávno nečte tak velké procento lidí, jako tomu bývalo dříve, před časy internetu, či chytrých televizí, čtenářů je stále dost, a tak i když méně, jdou knihy stále na odbyt. Mnoho čtenářů však nemá čas pobíhat po knihkupectví, a marně hledat titul, po kterém touží, nebo si pro změnu chtějí zakoupit například e-knihu, a tak navštíví webové stránky některého knihkupectví, a knihy si objednají domů.

krabice s nápisem

Mezi nejpopulárnější internetová knihkupectví v Česku pak patří například Knihy Dobrovský, které mají skvělou reklamní taktiku, často pořádají nejrůznější soutěže, nabízejí zajímavé slevy, či poštovné zdarma. Dále pak například e-shop Levné Knihy, který nabízí knihy nové, avšak za nízké ceny. Zde je sice výběr menší, avšak lidé rádi ušetří. Populárním prodejcem knih jsou pak i Megaknihy, či Kosmas knihkupectví.

Móda

Co se módy týče, i v tomto odvětví lidé rádi nakupují online, a tak si spousta řetězců zřídila e-shopy, někteří prodejci pak nabízí pouze online nákup. Mezi módními e-shopy pak vedou například Sinsay, Cropp, Gate, Lelosi, Londonclub, či Tezenis.

nákupní tlačítko

Elektro

I oboru elektra se pak daří v online sférách, a webové stránky prodejen elektra jsou využívány na plno. Počítačové doplňky na pak nejlépe nakoupíte například v CZC, spotřebiče v Planeo Elektro, nebo třeba na stránkách Alza.

Potraviny

Čím dál více lidí si potrpí na zdravou výživu, a ne každý má ve svém okolí prodejnu se zdravými potravinami, či pouze nenabízejí značky, které lidé milují. Zdravé dobroty tak lidé často objednávají z internetu, například z e-shopu Mixit, který nabízí oříšky, sušené plody, a mnoho dalšího, z e-shopu Koldokol, nebo KetoDiet.